fbpx

Een magische kerst vieren in je tuin? Natuurlijk!

Kerstmis vieren we dit jaar eens op een andere manier. Waarom trek je niet de tuin in? Met een beetje geluk ziet je tuin er dan betoverend mooi uit! Wij kunnen je alvast op weg helpen.

3 unieke buitenmomenten: zó vier je kerst buiten!

  • Traditioneel wordt het kerstfeest binnen gevierd, bij de flikkering van het haardvuur, in een feestelijk versierde eetkamer. Maar het kan ook anders. Wat dacht je van een winterse receptie op het terras of onder een pergola in je tuin? Met warme bladerdeeghapjes en glühwein weet je de harten van je naasten vast te verwarmen!
  • Ben je écht dol op winterlandschappen, maar niet op de temperaturen die daarmee gepaard gaan? Zet je er middenin in een afsluitbare en verwarmde tuinkamer. Op die manier kun je op je gemak aperitieven en dineren, zonder je druk te maken over het welzijn van je gasten. Integendeel: die zijn ongetwijfeld in de wolken met zo'n uniek kerstfeest.
  • Sneeuwt het? Trek je warmste kleren aan en maak samen een sneeuwman. Is je familie vrij competitief ingesteld? Maak dan sneeuwmannen in twee teams. Maar vergeet natuurlijk ondertussen niet te genieten van dat zalige gevoel van kraakverse sneeuw onder je moonboots!

3 originele tips om je kerstversiering naar een hoger niveau te tillen

  • Kerstversiering bestaat in alle kleuren en vormen. Wij zijn alvast gewonnen voor kerstversiering die uitnodigt om je tuin te verkennen. Niet zomaar een kransje aan de gevel, maar kerstverlichting in je bomen en langs tuinpaadjes, bijvoorbeeld.
  • Kerst en nieuw zijn niet compleet zonder kerstboom. Een buitenkerstboom in je voortuin oogt magisch en supergezellig. Zo'n statement tilt je buitenmomenten vanzelfsprekend naar een hoger niveau.
  • Welke activiteiten je ook plant tijdens de kerstperiode, laat je gasten niet in de kou staan. Installeer een vuurkorf om de handen aan te warmen of koop een praktische terrasverwarmer. Of geniet samen met je vrienden en familie eenvoudigweg vanuit je veranda of tuinkamer van het winterse schouwspel.
Black Friday op onze Aporta vouwdeuren!
VACATURE: Plaatser ramen en deuren - schrijnwerker

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA