fbpx

Hoe maakt u uw terrasoverkapping winterbestendig!

Onderhoudstips: hoe u uw terrasoverkapping winterbestendig maakt!


Het winterseizoen kan ruig zijn op uw terras. Temperaturen onder nul doen uw terrasoverkapping niet goed, om nog maar te zwijgen van het schadelijke effect dat winterse regen op uw terrasmeubilair kan hebben. Als u er zeker van wilt zijn dat uw terras er in de zomer nog steeds prachtig uitziet, is het nu tijd om het winterbestendig te maken. Wat gelukkig niet moeilijk hoeft te zijn.

Onderhoud uw terras het hele jaar door​.


Het regelmatig schoonmaken van uw terras het hele jaar door bespaart u veel gedoe aan het begin van het winterseizoen. Een maandelijkse spoelbeurt doet wonderen! Zorg ervoor dat u de volgende taken op uw takenlijst zet:

  • Verwijder vuil en bladeren van uw terras voordat de tegels glad worden en algen zich gaan vormen.

  • Veeg uw terras schoon voordat u reinigingsmiddel op de tegels gebruikt. Lees de instructies altijd goed door.

  • Vernis het terras regelmatig om verwering te voorkomen.


Geef de terrastegels een grondige schrobbeurt​.


Koude en vochtigheid kunnen ervoor zorgen dat uw terras verkleurt en overgroeid raakt met mos. Bovendien kunnen de tegels gevaarlijk glad worden. Maar wat u ook doet, gebruik geen hogedrukreiniger. Gebruik gewoon je borstel en reinigingsmiddel. Geef de tegels gewoon een grondige schrobbeurt en u bent helemaal klaar.


Vergeet uw terrasoverkapping niet​!


Je zit op schema! De volgende stap is het schoonmaken van uw terrasoverkapping. De terrasoverkappingen zijn over het algemeen echte blikvangers, dus u heeft alle reden om uw terrasoverkappingen te laten schitteren. Onderhoud uw terrasoverkapping regelmatig met de Renson Maintenance Kit om hem te beschermen tegen alle weersomstandigheden. De Renson Maintenance Kit verwijdert vuil direct zonder de verf aan te tasten, zodat de kleuren van uw terrasoverkapping prachtig blijven.

  • Kies voor een terras dat weinig onderhoud nodig heeft

Bent u op de markt voor een nieuwe patio? Kies dan voor duurzame materialen die zo min mogelijk onderhoud vergen. Zo hoeven terrasplanken van gerecycleerde kunststof bijvoorbeeld maar één keer per jaar te worden gereinigd.  

Preventieve onderhoudstips voor garagepoorten!
HERFST ACTIES 2018

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA