fbpx

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Veilig, goed isolerend en geluidswerend

Rolluiken bieden heel wat voordelen. Niet alleen houden ze nieuwsgierige blikken van buren tegen en verzekeren ze zo je absolute privacy, ze houden ook inbrekers buiten. Als een inbreker de keuze heeft tussen een huis met of zonder rolluiken, is zijn keuze snel gemaakt. Rolluiken hebben ook een isolerende waarde. Ze houden de warmte langer binnen, wat energie- en dus kostenbesparend werkt. Goed voor het milieu, nog beter voor je portemonnee. Verder houden ze ook straatlawaai of geluidsoverlast van luide buren tegen.

Houten Rolluiken

Als een van de weinigen in België produceert Baert Gebroeders nog, echte, traditionele, houten rolluiken. Onze eigen assemblagelijn en lakafdeling zorgen steeds voor een perfecte en gepersonaliseerde afwerking.

Voorzetrolluiken

Omdat deze voorzetrolluiken of opbouwrolluiken van eigen makelij zijn, kun je ook hierin kiezen uit een waaier aan mogelijkheden op vlak van kleur, type en kwaliteit. Zo bieden we onder andere ook inox rolluiken aan, vooral bedoeld om winkels te beveiligen.

Heroal RS Hybride

Bij het RS Hybride systeem zitten de lamellen aan de buitenkant met een laag textiel aan de binnenkant. Dat biedt een aangename sfeer en energie-efficiëntie in huis. Met energie-efficiëntie creëer je meer wooncomfort en tegelijk dalen je verwarmingskosten.

Dakraamrolluiken van Velux

 Dakraamrolluiken bieden je het hele jaar door de ideale thermische bescherming. Ze houden de zon buiten in de zomer en houden de warmte binnen in de winter. Daarnaast bieden ze je verduistering in je kamer en dempen ze het geluid van hagel en regendruppels.

Garagerolluiken

Een garagerolluik is door zijn compacte vorm de ideale manier om je garage of bergruimte af te sluiten. In tegenstelling tot een traditionele garagepoort, die kantelt en dus extra ruimte nodig heeft, kun je dankzij een garagerolluik de beschikbare ruimte in je garage optimaal gebruiken.

Automatisatie rolluiken

Alle rolluiken kunnen gemotoriseerd worden voor het optimale gebruikerscomfort. Elektrische rolluiken bieden bovendien een goede bescherming tegen inbrekers. Je bedient ze met een schakelaar of afstandsbediening, de keuze is volledig aan de klant.Smelt jij ook voor een heerlijk fris huis?
Welke poort heb jij nodig?

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA