fbpx

Herfst actie op onze terrasoverkapping!

Renson tovert uw tuin om in de ideale vakantiebestemming. 

Met een nieuwe Renson Camargue terrasoverkapping geniet je in 2022 van de beste zomer van je leven. Bestel en profiteer nu van €1000 korting (excl. BTW). Actie geldig van 1 september tot 15 oktober 2021! 
Hou jij van outdoor cooking? Zomerse barbecues op je terras? Met een terrasoverkapping van Renson wordt het nog beter. Als je outdoor keuken overdekt is, kun je er bijna heel het jaar van genieten. De tijd dat je naar binnen moest hollen voor enkele regendruppels is voorgoed verleden tijd. Sluit gewoon het lamellendak en je bent beschermd tegen regenbuien. Of, als het heet is buiten, dan is het onder je overkapping heerlijk genieten in de schaduw.

 
Klaar voor een zomer vol 'chill and grill'?
Bestel en profiteer nu van €1000 korting (excl. BTW):


 
Niets is adembenemender dan de ondergaande zomerzon. De warme, in pastelkleuren gehulde hemel, de hypnotiserende krekelgeluiden... Met een Renson Camargue terrasoverkapping heb je deze zomer alles in huis voor dé perfecte avond. Zet de heerlijk warme heat & soundbeam van je overkapping aan als het wat kouder wordt en door de LED-sfeerverlichting te activeren, tover je je terras om in een magische plek!

Geniet in 2022 van de beste zomer van je leven.
Bestel en profiteer nu van €1.000 korting (excl. BTW)


 Niets is zaliger dan een frisse duik op een heerlijk zonnige zomerdag. Als je een Renson terrasoverkapping hebt, kun je die ook gebruiken als poolhouse. Zo heb je een plek waar je helemaal tot rust kan komen. De heerlijke stilte en de reflectie van de zon op het kabbelende water maken het helemaal af. Zo zou je toch de hele dag buiten kunnen spenderen, niet?

Geniet in 2022 van de beste zomer van je leven.
Bestel en profiteer nu van €1.000 korting (excl. BTW)


 In je eigen mooie tuin kunnen relaxen na een werkdag, dat is toch gewoon heerlijk! Eén van de beste manieren om tot rust te komen, is door je terug te trekken in de natuur. Even focussen op jezelf en alle dagelijkse stress achterwege laten. Een Renson terrasoverkapping is hier perfect voor. Het is je persoonlijke buitenruimte, waar je dagelijks, in alle comfort, geniet van een moment van mentale rust.

Geniet in 2022 van de beste zomer van je leven.
Bestel en profiteer nu van €1.000 korting (excl. BTW)


Screens najaarsactie! Wees nu al de hitte van '22 ...
Bouwverlof van 12 juli tot en met 30 juli

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA