fbpx

Welke soorten zonwering bestaan er?

Er bestaan vele soorten zonwering, maar onderstaande zijn de belangrijkste.

  • ​Uitvalschermen
  • Screens
  • Heroal RS Hybride
  • Zonneschermen
  • Verandazonwering

Uitvalschermen

Heb je last van lage zoninval? Kies dan voor een kwaliteitsvol uitvalscherm. Uitvalschermen geven een goede bescherming tegen direct zonlicht en hoge buiten temperaturen. Uitvalschermen zijn bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij geen vrije doorloop noodzakelijk is. Het zijn relatief eenvoudige, maar zeer effectieve schermen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen. 

Screens - de voordelen

Zonwerende screens werken ongeveer hetzelfde als een rolluik. Het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screen-doek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigzins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht grotendeels getemperd. Met zonwerende screens blijft het zicht naar buiten behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt. 

Heroal RS Hybride

Dit baanbrekende systeem - een combinatie van Rolluik en Screen - draagt zowel overdag als 's nachts bij tot je welzijn. Geniet met onze Hybride dan ook op elk moment van de rust en stilte die je verdient.  

Zonneschermen

Een terras met een zonnescherm van bij ons is een sfeervol terras zonder zorgen. Terrasschermen creëren schaduwrijke ruimtes waar nodig. Hierdoor weren ze warmte en hinderlijk licht waar deze niet gewenst zijn. Bij Baert kun je kiezen uit elf verschillende schermen. 

Verandazonwering

 Een veranda, de ideale plaats om in de zomer te verpozen. Tenzij de hitte ondraaglijk wordt. Een verandazonwering lost dit probleem perfect op en laat je toe de temperatuur in je veranda zelf te regelen.VOORJAARSACTIES 2019
We wensen u een fantastisch 2019 toe!

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

blijf op de hoogte

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA