fbpx

Luxe in je tuin, dat kan met ons assortiment 'outdoor living'.

All seasons terrasoverkapping

Met onze terrasoverkapping creëren we een overdekte buitenruimte waar het aangenaam verpozen is. Maar waarom alleen nog genieten van je tuin in de zomer? Dankzij onze onze 'all seasons'-aanpak kun je voortaan het hele jaar door genieten van het buitenleven. Maartse buien en aprilse grillen zijn geen probleem meer dankzij onze terrasoverkapping. Dankzij de kantelbare lamellen bepaal je zelf de lichtinval op je terras, waardoor je in de zomer geen last meer hebt van hinderlijk zonlicht. In combinatie met een glazen wand ben je in de herfst beschermd tegen de wind en met een terrasverwarmer kun je zelfs in de winter met vrienden en familie genieten van een barbecue met een glühwein in de hand. Baert Gebroeders laat je voortaan alle seizoenen lang tot rust komen in je tuin.

Lamellendaken

Lamellendaken maken het je mogelijk het hele jaar door van je terras te genieten, ongeacht het weer. Onze kantelbare lamellen laten je toe zelf te bepalen hoeveel zonlicht je in de zomer toelaat en wanneer het regent houden ze je perfect droog.

Vouwdaken

Met een vouwdak creëer je een extra buitenruimte aan je woning. Vouwdaken bieden je dankzij de uitschuifbare doeken dezelfde bescherming tegen zon als lamellendaken. Bovendien zijn de doeken waterafstotend en windbestendig.

Screendaken

Screendaken beschermen je opnieuw tegen felle zon, regen en wind, maar de doeken laten wel nog altijd licht door. En je behoudt een panoramisch zicht als ze open staan.

Glazen wanden

 Wil je nog een stapje verder gaan met je overkapping? Wanneer de wind opsteekt kun je een glazend wand heel eenvoudig dicht schuiven, zodat je afgeschermd zit, zonder het zicht naar buiten te verliezen. Ideaal om je te beschermen tegen regen en wind.

Windschermen

 Windschermen zijn een voordelige oplossing om de wind buiten te houden. Ze bieden extra privacy en zijn bestand tegen zon, regen en vorst en zijn uiterst duurzaam. Je kunt dus ongestoord genieten van je terras zonder nieuwsgierige blikken van de buren.

Accessoires

Om het gebruikersgemak nog te verhogen, kun je verschillende accessoires toevoegen, zoals verwarming, sfeerverlichting, regen- en windsensoren tot zelfs luidsprekers. Je kunt je overkapping zoveel personaliseren als je zelf wil. Voeg er bijvoorbeeld een buitentapijt aan toe. Dat biedt hetzelfde effect als een vloerkleed binnen, maar voelt aan alsof je op gras loopt. Buitentapijten zijn weerbestendig en makkelijk schoon te maken. Zin in een feestje, maar het sneeuwt en vriest buiten? Plaats gewoon een terrasverwarmer en je winterbarbecue kan niet meer stuk. Maar ook op een frisse zomeravond biedt een terrasverwarmer je warmte en licht. Creëer het hele jaar door en op elk moment van de dag een gezellige sfeer voor je gasten.Welke poort heb jij nodig?
BATIBOUW ACTIES 2019

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA