fbpx

Zonwering op maat

Bij Baert in Lochristi kun je terecht voor alle buitenzonweringen zowel voor terras als tuin, tot alle binnenzonwering voor alle ramen in je bedrijf, woning of veranda. Al meer dan 80 jaar dragen we kwaliteit hoog in het vaandel.


Wij bieden de beste service voor, tijdens en na het plaatsen en onze klanten weten dat te appreciëren. We zijn dan wel een familiebedrijf in Lochristi, maar ons cliënteel beperkt zich niet tot de regio Gent alleen. Mensen komen bij ons uit heel Oost-Vlaanderen en zelfs ver daarbuiten omdat wij garant staan voor topkwaliteit tegen een onklopbare prijs. In het belang van onze klanten werken we dan ook alleen maar met de beste leveranciers.

Eigen assemblage​ voor zonwering

 In tegenstelling tot veel andere bedrijven stellen wij al onze zonwering zelf samen. Net dat geeft ons de voorsprong. Niet alleen kennen we ons product zo stukken beter maar we kunnen die informatie en kennis ook doorgeven aan onze klanten. In samenspraak met hen kunnen we zo voor iedereen de ideale oplossing uitdokteren tegen de beste prijs. Een win-winsituatie dus voor ons en de klant. Of je nu een zonneluifel of zonwering voor je terras, veranda of raam wil, wij maken het voor je op maat.

Kwaliteitsvolle terrasoverkapping
“MAAK NU JE WONING SUMMERPROOF”

Kalender

Een momentje, terwijl we de kalender samenstellen.
sub
3 MAANDELIJKSE

NIEUWSBRIEF

Nieuws, tips & tricks

video channel

BEZOEK ONS KANAAL

Klik hier voor onze Facebook pagina

breng ons een bezoek

TOONZAAL LOCHRISTI

© COPYRIGHT BAERT BVBA · VERKOOPSVOORWAARDEN · PRIVACYBELEID · INLOGGEN · WEBDESIGN GALIA